Skip to content

Senior Salesmanager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandBusiness Development

Functieomschrijving

Onze missie

Alles halen uit de duurzame transitie. We know how.

Iedereen wil duurzamer. Bij Ecorus weten we als geen ander hoe je dat het beste kunt doen. We adviseren, ontwikkelen, realiseren en onderhouden solar installaties. Alles onder een dak. Zo helpen we onze klanten bij hun duurzame transitie naar zonne-energie. Op een manier die het beste bij hun bedrijf of organisatie past.


Ga jij ook het verschil maken als Senior Salesmanager?


Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die minimaal 10 jaar sales trajecten heeft begeleid op strategisch niveau. Daarnaast heb je ervaring met:

  • Niet tendergedreven partnershipcontracten
  • Samenwerkingen met klanten opstarten en onderhouden op strategisch niveau
  • Multisite klanten, bij voorkeur in retail

Herken jij jezelf in dit profiel, lees dan verder of de arbeidsvoorwaarden en werkzaamheden ook bij je passen.


Wat kan je verwachten?

Je komt te werken in een echte scale-up organisatie, hard groeiend en ambitieus. Ecorus kenmerkt zich door de kernwaarden: Trust & respect, We are one en Make the difference.


Naast een energieke, kennis gedreven en innovatieve omgeving waar jij elke dag in mag werken kan je qua arbeidsvoorwaarden het volgende verwachten:

  • Een basissalaris dat past bij jouw senioriteit
  • Teambonus van jaarlijks €2400 maximaal, net als alle collega’s bij Ecorus
  • 25 vakantiedagen
  • Full electric leaseauto
  • Flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van jouw functie. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om internationaal te werken. Wellicht hou je er een leuke workation aan over

Het operationele team dat je in deze rol ondersteunt heeft Amsterdam als standplaats. Het is ook mogelijk om vanuit ons kantoor in Eindhoven te werken. Bepaalde mate van reisbereidheid is in deze rol vereist. 


Vereisten

Wat ga je dan precies doen als Senior Salesmanager?

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de klantgroep multisite/multicountry. Je focus ligt hierin op (food)retail, denk hierbij aan bijvoorbeeld supermarkten, hotels of grote winkelketens. Jij ben je expert als het gaat om de energie inrichting van commercieel vastgoed en schakelt hierover professioneel op strategisch/directie niveau. Dit gaat verder dan enkel zonnepanelen op dak. Je denkt, samen met de klant, na over verduurzaming van hun vastgoed door bijvoorbeeld het toevoegen van solar carports of batterijopslag.


Om de deal te closen weet jij altijd met wie je moet schakelen binnen een organisatie. Jij kent het politieke spel waarop besluitvorming is gebaseerd. 

Na het afsluiten van niet tender gedreven partnership contracten blijf jij altijd betrokken bij de klant als accountmanager. De klantrelatie vinden wij het allerbelangrijkst omdat hier vaak nog opvolgende samenwerkingen uit voortvloeien. Deze zijn ook internationaal van aard. Is jouw interesse gewekt?

Laat het ons weten middels jouw sollicitatie. We zien graag je cv en motivatie tegemoet. 

Onze recruiter Eva komt snel bij je in de lucht voor een eventueel persoonlijk gesprek.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar