Overslaan naar content

Commercieel Projectmanager

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.000 - € 5.000 per maandProjectmanagement

Functieomschrijving

Onze missie

Alles halen uit de duurzame transitie. We know how.

Iedereen wil duurzamer. Bij Ecorus weten we als geen ander hoe je dat het beste kunt doen. We adviseren woning coöperaties en huurders en realiseren solar installaties op sociale huurwoningen. Zo helpen we onze huurders bij hun duurzame transitie naar zonne-energie. Op een manier die het beste bij hun past.


Ga jij ook het verschil maken als Commercieel Projectmanager?

Wie ben jij?

In deze functie zoeken wij iemand met aantoonbare werkervaring als projectmanager voor zakelijke klanten, het liefst binnen een sector als woningbouw of renewables.

Daarnaast ben jij:

 • In het bezit van een afgeronde relevante BSc opleiding
 • Een echte relatiebeheerder, klant staat voor jou op #1
 • Resultaatgericht waarbij je oog hebt voor processen en het verbeteren hiervan
 • Bekend en comfortabel met de dynamiek van een scale-up organisatie, je weet het overzicht te behouden


Wat kan je verwachten?

Ecorus Home, gevestigd in Amsterdam, richt zich op de samenwerking met woning coöperaties, waarbij het haar missie is om haar klanten volledig te ontzorgen en zo maximaal bij te dragen aan de energie transitie. We sluiten contracten af, verzorgen de werving en advisering van huurders en sturen de zonnestroom installaties aan. Hierbij wordt gewerkt met externe installatiepartners. Ecorus is dynamisch, innovatief en steeds meer een IT gestuurde organisatie.

Naast een sociaal gedreven, ambitieus en gezellig team met leuke collega's waarmee je dagelijks aan het werk bent bieden wij de volgende afbeidsvoorwaarden:

 • Een maandsalaris dat aansluit bij je ervaring en kennis tussen 4000 en 5000
 • Ruimte voor opleidingen en het behalen van certificaten
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van jouw functie, we werken hybride en lunchen elke donderdag met elkaar op kantoor
 • Maandelijkse (spontane) borrels en andere uiteenlopende bedrijfsuitjes.

Als commercieel projectmanager kom je te werken in een team waarbij je direct aan onze directeur rapporteert. Je staat aan de basis van onze solar-projecten. Je komt terecht in een professionele, maar informele en collegiale cultuur waarbij de balans tussen werk en privé belangrijk is. Ecorus kenmerkt zich door een leergierige, open en informele sfeer met enthousiaste collega’s.


Je standplaats is ons kantoor in Amsterdam (Pand Noord). Deels thuis werken is mogelijk. Het betreft een fulltime functie.


Bij Ecorus streven we ernaar om niet alleen onze klanten te ondersteunen in hun streven naar duurzaamheid, maar ook om een stimulerende en belonende werkomgeving te bieden voor al onze medewerkers. Word onderdeel van ons team en draag bij aan een groenere toekomst, terwijl je profiteert van geweldige voordelen en groeikansen.


Wat ga je dan precies doen als Commercieel Projectmanager?

Als commercieel projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het project binnen de operatie door alle randvoorwaarden te creëren om het project volgens een vastgesteld proces te kunnen uitvoeren. Hiermee draag jij bij aan de groei en rendement van Ecorus Home. Je maakt de vertaalslag tussen de klantvraag en het technische projectteam welke verantwoordelijk is voor de gehele realisatie. 


Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je maakt jaarafspraken met de eindklant (woningcorporatie) en borgt dat deze afspraken nagekomen worden
 • Je werkt nauw samen met contract manager en team techniek en houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de uitvoering van de installaties voor jouw planten
 • Je bent single point of contact van onze bestaande klanten en verantwoordelijk voor alle business inclusief opportunity's, zowel in de voorbereiding en uitvoering
 • Je rapporteert en evalueert periodiek operationele en financiële voortgang intern en aan de klant, je werkt aan continue verbetering
 • De interne en externe ontwikkelingen zie jij van tevoren aankomen samen met de eindklant en organisatie

Het is een veelzijdige baan voor ambitieuze kandidaten die hun carrière verder willen vormgeven bij de marktleider in de residentiele energietransitie


Vereisten

Is jouw interesse gewekt?

Laat het ons weten middels jouw sollicitatie. We zien graag je cv en motivatie tegemoet.

Onze recruiter Eva komt snel bij je in de lucht voor een eventueel persoonlijk gesprek.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar