Skip to content

Customer Service Medewerker

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.500 - € 3.200 per maandKlantenservice

Functieomschrijving

Klimaatverandering is een gigantische maatschappelijke uitdaging. Wij geloven in een betere, duurzame toekomst zonder fossiele brandstoffen en CO2. Stap jij in om ons te helpen het klimaatdoel te behalen.


Customer Service Medewerker

 Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het tijdig en snel oplossen van de vragen en problemen. Ook zorg je voor het juist vastleggen en opvolgen van de administratieve afhandeling van de meldingen. Je bent verantwoordelijk voor de accurate en foutloze communicatie naar huurders, onderaannemers en installateurs. Je belt en sluit overeenkomsten af voor het leggen van zonnepanelen op huurwoningen.
Het team klantenservice is ons vaste aanspreekpunt van alle verschillende betrokkenen. Het team zorgt ervoor dat er regelmatig wordt afgestemd en geëvalueerd. Hierin wordt constant gedacht over continue verbetering van onze dienstverlening. Zo draag jij bij aan het succes van onze organisatie!

Ecorus Home

Home, gevestigd in Amsterdam, richt zich binnen de Ecorus Groep op de woning coöperaties waarbij het haar missie is om haar klanten volledig te ontzorgen en zo maximaal bij te dragen aan de energie transitie. We sluiten raamcontracten af met woning coöperaties, verzorgen de werving en advisering van individuele huurders en sturen de zonnestroom installaties aan. Hierbij wordt gewerkt met externe installatiepartners. De Ecorus groep is een echte scale up organisatie en dat geldt ook voor Home. Dynamisch, innovatief en steeds meer een IT gestuurde organisatie. Inmiddels heeft Home ca 30 medewerkers.

Wat biedt Ecorus?

Je komt te werken in een echte scale up organisatie. Hard groeiend, ambitieus en met een missie. Wij streven ernaar om een professionele, maar informele en collegiale cultuur te borgen waarbij de balans tussen werk en privé belangrijk is. 

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en niveau tussen de €2500 en €3200 bruto per maand
 • Een uitdagende en afwisselende functie met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Ecorus Groep
 • Laptop
 • Je levert een substantiele bijdrage aan de energietransitie met de verduurzaming van sociale woningbouw

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en ben je er van overtuigd dat jij en Ecorus een match zijn dan ontvangen wij graag jouw cv door middel van een sollicitatie. Onze recruiter Eva zal snel bij je terug komen!

Vereisten

Collega's binnen Ecorus kenmerken zich door het dragen van gezamelijke kernwaarden: Trust & Respect, We Are One en Make The Difference!

Wat vraagt Ecorus?


 • Het is een pré wanneer je al enige ervaring hebt in een soortgelijke functie op een klantenservice afdeling;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;
 • Dat je goed kan omgaan met werkdruk;

Ook leuk als je

 • Ervaring hebt met IT systemen
 • Affiniteit hebt met duurzaamheid
 • Ervaring hebt in de Solar Sector
Een korte uitleg van de activiteiten van Ecorus Home
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.500 - € 3.200 per maand
Klantenservice

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.500 - € 3.200 per maand
Klantenservice