Skip to content

Engineer

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandTechniek

Functieomschrijving

Klaar voor jouw eerste technische stappen binnen de zonne-energie?Engineer

Als engineer verzorg je de (technische) voorbereiding voor meerdere woningbouwcomplexen. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren van de technische stukken, welke je in overleg met de accountmanagers opstelt. Daarnaast controleer je of onze installatie partners hun werk veilig en kwalitatief goed uitvoeren.

Dagelijkse bezigheden

 • Maken van het technische ontwerp studies en stukken voor de plaatsing van zonnepaneel installaties op eengezinswoningen en gestapelde bouw
 • Je controleert de kwaliteit van schouwingen en installaties die digitaal door een de installatiepartners worden opgeleverd. Je bespreekt deze bevindingen zowel met de installatiepartner als met je collega contract manager
 • Je helpt de klantenservice / de huurders bij het oplossen van (eenvoudige) technische storingen


Word jij onze nieuwe solar soulmate? Wij zoeken een steunpilaar die past in ons specialistische, snel groeiende en gezellige team. De ambitie is groot, de uitdaging ook!

Dit is een mooie functie voor ambitieuze kandidaten die hun carriére in de solar een kickstart willen geven! Doorgroeimogelijkheden zijn er volop richting o.a. projectmanagement, account management of doorstroom naar andere business units. Heb je zelf andere ambities? Hierover gaan we ook graag het gesprek met jou aan!


Waar kom je te werken?

Ecorus, gevestigd in Amsterdam, richt zich binnen de Ecorus Groep op de woning coöperaties en commercieel vastgoed, waarbij het haar missie is om haar klanten volledig te ontzorgen en zo maximaal bij te dragen aan de energie transitie. We sluiten contracten af, verzorgen de werving en advisering van klanten en sturen de zonnestroom installaties aan. Hierbij wordt gewerkt met interne en externe installatiepartners. De Ecorus groep is dynamisch, innovatief en steeds meer een IT gestuurde organisatie.


Wat biedt Ecorus?

Als Project Engineer mag je meewerken aan onze solar-projecten. Je komt terecht in een professionele, maar informele en collegiale cultuur waarbij de balans tussen werk en privé belangrijk is. Ecorus kenmerkt zich door een open en informele sfeer met enthousiaste collega’s.

Je standplaats is ons kantoor in Amsterdam (Pand Noord). Deels thuis werken is ook mogelijk. Het betreft een fulltime functie.

 • Marktconform salaris tussen €2500 en €3750 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en niveau
 • Opleidingsbudget
 • Een collegiaal, sociaal en gedreven team
 • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt
 • Op termijn diverse ontwikkelings en doorgroeimogelijkheden, ook richting andere bedrijfsonderdelen
 • Mogelijkheid tot hybride werken


Vereisten

Wat vraagt Ecorus?

 • Een afgeronde MBO-/HBO opleiding
 • Affiniteit met techniek & berekeningen

Ook handig

 • Stressbestendig
 • Inzicht hebben in de belangen van alle interne en externe partijen

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en ben je er van overtuigd dat jij en Ecorus een match zijn dan ontvangen wij graag jouw cv door middel van een sollicitatie. Onze recruiter Eva zal snel bij je terug komen!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Techniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Techniek