Skip to content

Projectmanager Multisite

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandProjectmanagement

Functieomschrijving

Onze missie

Alles halen uit de duurzame transitie. We know how.

Iedereen wil duurzamer. Bij Ecorus weten we als geen ander hoe je dat het beste kunt doen. We adviseren, ontwikkelen, realiseren en onderhouden solar installaties. Alles onder een dak. Zo helpen we onze klanten bij hun duurzame transitie naar zonne-energie. Op een manier die het beste bij hun bedrijf of organisatie past.


Ga jij ook het verschil maken als Projectmanager?

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het managen van projecten op of rondom commercieel vastgoed. Daarnaast heb jij:

  • Reisbereidheid door Nederland
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
  • Elektrotechnische kennis
  • Scope-12 gecertificeerd

Herken jij jezelf in dit profiel, lees dan verder of de arbeidsvoorwaarden en werkzaamheden ook bij je passen.


Wat kan je verwachten?

Naast een energieke, kennis gedreven en innovatieve omgeving waar jij elke dag in mag werken kan je qua arbeidsvoorwaarden het volgende verwachten:

  • Een basissalaris dat past bij jouw ervaring en niveau
  • Teambonus van jaarlijks €2400 maximaal, net als alle collega’s bij Ecorus
  • 25 vakantiedagen
  • Full-electric leaseauto
  • Flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van jouw functie. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om internationaal te werken. Wellicht hou je er een leuke workation aan over

Het operationele team dat je in deze rol ondersteunt heeft Amsterdam als standplaats. Het is ook mogelijk om vanuit ons kantoor in Eindhoven te werken. Bepaalde mate van reisbereidheid is in deze rol vereist.Wat ga je dan precies doen als Projectmanager

Het team richt zich op het installeren van zonne-energie installaties voor multisite vastgoed bedrijven. Hierbij moet je denken aan daken van bijvoorbeeld supermarkten of andere retail/food bedrijven. Als projectmanager ben jij zowel on-site als als off-site verantwoordelijk voor de begeleiding van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve solar projecten.

Je maakt onderdeel uit van een klant specifiek projectteam. Je doorloopt alle fases van het project vanaf design (samen met de engineers en de projectleider) van 1e schouw, inspecties tijdens de uitvoering tot aan de oplevering. Hierbij ben je veel op locatie om de verschillende projecten te monitoren. Je stuurt bij waar nodig.


Ben jij de steunpilaar die wij zoeken en past in ons specialistische en gezellige team (8fte)? De ambitie is groot, de uitdaging ook! Het is een veelzijdige baan voor ambitieuze  kandidaten die graag hun carrière verder vorm willen geven en hun kennis willen overdragen bij deze innovatieve, snelgroeiende organisatie.


Vereisten

Is jouw interesse gewekt?

Laat het ons weten middels jouw sollicitatie. We zien graag je cv en motivatie tegemoet.

Onze recruiter Eva komt snel bij je in de lucht voor een eventueel persoonlijk gesprek.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar