Skip to content

Uitvoerder Woningbouw

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 3.750 - € 4.250 per maandOperations

Functieomschrijving

Binnen Ecorus Home realiseren wij solar installaties op daken van sociale huurwoningen. Om deze bouw succesvol te begeleiden en de interne organisatie te ondersteunen zoeken wij on-site versterking. 


Uitvoerder woningbouw

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van meerdere projecten. Deze projecten richten zich op het installeren van installaties op residentiele bouwcomplexen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid on-site tijdens de uitvoering. Je draagt zorg voor een goed eindresultaat met het goed organiseren van installatiepartijen, het plannen en controleren van de werkzaamheden, het afstemmen met de klant en opdrachtgever en het inspecteren van de uitvoering van de werkzaamheden.


Dit is een leuke vervolgstap voor iemand die zich thuis voelt in een omgeving waarin iets wordt gebouwd en goed om kan gaan met de verschillende stakeholders op locatie.

Primair ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van een werkende zonnepaneel installatie op huizen en appartementen. Om dit te borgen heb je de volgende taken:

  • Je start installatieteams op met de juiste instructies;
  • Je zorgt ervoor dat teams direct de juiste werkzaamheden uitvoeren en de gewenste manier van werken hanteren;
  • Je inspecteert de installatiewerkzaamheden op veiligheid en kwaliteit. Inspecties worden in formulieren opgeleverd. Bij afwijkingen stuur je bij;
  • Je verzorgt de eindoplevering van projecten en bespreekt met de uitvoerende partij de laatste werkzaamheden;
  • Je verzorgt de rapportage omtrent voortgang en planning aan de accountmanager.

Wat doet Ecorus Home?

Home, gevestigd in Amsterdam, richt zich binnen de Ecorus Groep op de woning coöperaties waarbij het haar missie is om haar klanten volledig te ontzorgen en zo maximaal bij te dragen aan de energie transitie. We sluiten raamcontracten af met woning coöperaties, verzorgen de werving en advisering van individuele huurders en sturen de zonnestroom installaties aan. Hierbij wordt gewerkt met externe installatiepartners. De Ecorus groep is een echte scale-up organisatie en dat geldt ook voor Home. Dynamisch, innovatief en steeds meer een IT gestuurde organisatie. Inmiddels heeft Home ca 30 medewerkers.

Een korte uitleg van de activiteiten van Ecorus Home

Wat biedt Ecorus?

Je komt te werken in een echte scale up organisatie. Hard groeiend, ambitieus en met een missie. Als uitvoerder mag je meewerken aan onze solar-projecten. Wij hebben een professionele, maar informele en collegiale cultuur waarbij de balans tussen werk en privé belangrijk is. Ecorus kenmerkt zich door een open en informele sfeer met enthousiaste collega’s.


Naast een marktconform salaris tussen €3500 - €4000  kan je rekenen op en telefoon, laptop en lease auto om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren zowel op locatie als op kantoor in Amsterdam (Pand Noord). Deels thuis werken is ook mogelijk. Het betreft een fulltime functie.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en ben je er van overtuigd dat jij en Ecorus een match zijn dan ontvangen wij graag jouw cv door middel van een sollicitatie. Onze recruiter Eva zal snel bij je terug komen!

Vereisten

Collega's binnen Ecorus kenmerken zich door het dragen van gezamelijke kernwaarden: Trust & Respect, We Are One en Make The Difference!

Wat vraagt Ecorus?

  • Werkervaring met het installeren van elektrotechnische gebouw gebonden systemen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Geldig rijbewijs B.

Ook handig

  • VCA-VOL of bereid om deze te halen;
  • Bij voorkeur woonachtig in de Randstad of een flexibele werkhouding en voorkeur voor lange afstanden rijden.
Remote
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.750 - € 4.250 per maand
Operations

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Remote
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.750 - € 4.250 per maand
Operations